top of page
Wellness Products

Natuurlijke

 

huidverzorging

cime-skincare-vivaness.jpg

Het is belangrijk om even bewust om te springen met je huid als met je voeding. Onze huid is ons grootste orgaan en in tegenstelling tot we misschien zouden vermoeden, is ze capabel om stoffen op te nemen. Dat is heel interessant dus als we onze huid willen voeden. Maar we staan er te weinig bij stil hoe vaak onze huid in aanraking komt met giftige stoffen zoals verf, schoonmaakmiddelen, benzine,... 

Eigenlijk zou dus alles wat we op onze huid smeren dus eetbaar moeten zijn. Dan zijn we zeker dat het ons systeem niet zal belasten. Jammer genoeg is dat voor veel courante schoonheidsproducten niet het geval. Vanuit de beste intentie om goed voor onszelf te zorgen, zijn we onszelf misschien aan het belasten met toxische stoffen. Er bestaan interessante apps die ons op weg kunnen helpen bij de keuze van huidverzorging. Persoonlijk ben ik nogal fan van YUKA. Je scant de barcode en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de ingrediënten, hun werking en of ze al dan niet schadelijk zijn. 

 

De (kruiden)tips die wij geven zijn steeds bedoeld voor gezonde mensen die geen medicatie gebruiken.

De informatie en de producten vervangen nooit het consult van een arts of therapeut. Wij adviseren u om in de eerste plaats een arts te raadplegen in geval van medische problemen en steeds dit advies op te volgen. Informeer ook altijd uw arts indien u kruiden gebruikt. Pan’s kruidbar kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de aanschaf of het verkeerd toepassen van kruiden.

bottom of page