top of page
Untitled design.jpg

Tot de opening van mijn winkel “Pan’s kruidbar” in 2016 was ik een zoeker. Het zoeken en de bijhorende nieuwsgierigheid brachten me in contact met de meest uiteenlopende boeiende mensen, mooie plaatsen, fijne werkplekken, ongelofelijke ervaringen.

Maar op een gegeven moment was ik klaar met dat zoeken en het was mijn man die suggereerde dat het tijd was om te vinden. Ik besloot dat ik mijn leven zelf wilde vormgeven in plaats van af te wachten. De volgende gedachten werden mijn leidraad :  in verbinding komen met de natuur, veel en zinnig sociaal contact, de wereld een beetje beter maken, geestelijk rijker worden, mensen helpen.

Pan’s kruidbar werd geboren en gaandeweg werd mijn passie voor de natuur en haar geneeskracht verder aangewakkerd. Ik ging me steeds meer verdiepen in mens en natuur en volgde (en volg nog steeds) de ene opleiding na de andere. Ondertussen ben ik een geschoold herborist, kruidenverwerker, aromatherapeut, coach,…

Pan’s kruidbar is gegroeid in mijn huis. Ik vind het heerlijk om dicht bij mijn 3 dochters en man te zijn terwijl ik werk. Mijn leven en werk vormen 1 geheel. Ik hoop vanuit mijn warme uitvalbasis  verder te kunnen groeien, studeren, reizen, ontmoeten… Ik omarm de fijne samenwerkingen die op mijn pad komen. 

Ik denk daarbij aan :

Mijn man "Giovani Vanhoenacker" die de inrichting van de winkel op zich nam : https://www.giovanivanhoenacker.be/

Nathalie van Odelie (https://www.odelie.be/

Lies Helsloot (https://takeyoutime.com/)

Femke Vanhoutte (https://thespotlightagency.be/)

Allossa : https://www.allossa.be/

Bloom magazine waar ik voor schrijf : (https://www.bloom.be/)

heksendragensneakers : luister naar de (podcast https://heksendragensneakers.be/ep-62-kruiden-met-annelies-dhooge/)

panoven.jpg
Kruidbar

Kruidbar

Video afspelen

Deze video werd gemaakt in 2016. Ondertussen is Pan's kruidbar veranderd, maar de kern van het verhaal blijft overeind. Dankuwel Lode Steenhoudt van http://www.chemischcircus.be/ voor dit prachtige staaltje video!

bottom of page